header

 

IAM refresherkurs


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IAM - meditation

IAM, Integrated Amrita Meditation Technique är en meditation utgiven, som en dyrbar skatt i en nära relation mellan var och en och Amma -Sri Mata Amritanandamayi Devi. Det är dock inget krav att du har Amma som din Mästare.

IAM-meditationen integrerar kropp och sinne, intellekt och hjärta - och vårt inre själv med den högre verkligheten. Meditationen hjälper oss att slappna av både fysiskt och mentalt och den skapar en tystnad inom oss. I den meditativa tystnaden utvecklas vår inre potential. IAM-meditationen renar sinnet och ger oss en inre klarhet. Våra energier fokuseras på rätt sätt och främjar vår personliga utveckling och vårt samhälle. Meditationen höjer vårt medvetande och ger oss en djupare tillfredställelse i vårt dagliga liv. IAM-meditationen hjälper oss att leva ett mera balanserat liv och att få en mer positiv inställning till livet i stort.

För de som vill fördjupa sina andliga övningar är IAM-meditationen ett kraftfullt verktyg som slutligen kan föra oss till livets högsta mål - andlig upplysning.

IAM-kurser
Särskilda 2 dagars-kurser i IAM-meditation hålls i Ammas ashram i Indien och över hela världen. Alla, som är minst arton år gamla och som är villiga att praktisera tekniken 30 minuter varje dag och som förbinder sig att hålla meditationen konfidentiell, kan få lära sig IAM.

I Indien har Rishiernas [de vises] visdom alltid förts vidare gratis till seriösa lärjungar. Amma, i sin kärlek, följer också denna stora tradition. Ammas lärjungar ger utan ersättning kurser i IAM-meditation. Kostnaden täcker endast lokal, ev. resekostnader för läraren, mat och logi och kan därför variera lite.


Kontakta Nirupama (Marika Lilliehöök Hennix): E-post: Ammasverige@telia.com eller mobil 0707-777 003