Skip to content

Boende och resa till Köpenhamn vid Ammas besök 22-23 oktober

Hotell
På den danska hemsidan finns information om hotell i närheten av programlokalen. Där finns också direktlänkar till hotellen.  Klicka här

Förra året var vi några som bodde på Glostrup Park Hotel och några som bodde på A Hotels i Glostrup. Hotellen ligger ganska nära varandra, Park Hotel något närmare programlokalen. A Hotels är betydligt billigare med ordinarie priser, men om det kommer rabattkoder som förra året, blir det ungefär samma pris. Då kostade ett dubbelrum på Glostrup Park Hotel 1 100 DKK och på A Hotels 1 000 DKK per natt.

Om det kommer rabattkoder, måste man för att få rabatten, kontakta hotellen direkt via mejl eller telefon. Det går alltså inte att använda rabatten via deras hemsidor eller förmedlingstjänster som Booking.com etc. Har du redan bokat på annat sätt, går det bra att avboka och sedan boka med rabatt direkt till hotellet. Det kan finnas lediga rum vid direktkontakt även om det på t.ex. Booking.com och deras egna hemsidor ser ut att vara slutsålt.

Bägge hotellen har bra rum och frukost. Glostrup Park Hotel har ett något bättre läge, då en stor väg går strax utanför A Hotels. I Stockholms- och Göteborgsgruppen är det några som har bokat rum på Glostrup Park Hotel och andra på A Hotels i Glostrup.

Kommunikationer
Vi är några från Stockholmsområdet som reser med direkttåg till Köpenhamn. Det är alltid trevlig att göra sällskap, så om några fler vill boka samma tåg kommer uppgifterna här.
21 oktober: Avgång 12.25 från Stockholm, framme 17.31 i Köpenhamn, sittplatser bokade i vagn 6.
24 oktober: Avgång 12.23 från Köpenhamn, framme 17.36 i Stockholm, sittplatser bokade i vagn 3.
Några samåker i buss från Göteborg.

Från Köpenhamn H tar man S-tog till Glostrup, linje B mot Höje Tåstrup. Tågen går var 10:e minut och tar 16-18 minuter.  Vidare därifrån med buss. Buss finns som går mellan hotellen och programlokalen dagtid och på kvällar.

Du kan också gå in på www.TravelWithAmma.eu för att se om det finns möjlighet till samåkning. Observera att sidan inte är en officiell Amma-sidan.

Från hotellen i Glostrup till programlokalen är det ca 3 km promenadväg. Tider för S-tog och bussar hittar du på www.rejseplanen.dk (danska) eller www.journeyplanner.dk (engelska).