Amma i Helsingfors - 1-2 december, 2017

Amma_suomessa01)

PROGRAMLOKAL

Arena Center Myllypuro (Fat Pipe Center)
Address:  Alakiventie 2, FI-00920 Helsingfors
Tunnelbanestation: Myllypuro

Det går tyvärr inte att bo i hallen. I stället går det att bra att bo i centrala delarna av Helsingfors. Leta hotell via Trivago app. Det finns en tunnelbanestation 5 minuters promenad från lokalen och det går även bussar.

 

VILL DU HJÄLPA TILL?

Ammas program anordnas med frivilliga krafter. Du kan anmäla dig för volontärarbete på vår webbsida: www.bit.ly/amma-talkoot-17

Formuläret är på finska men fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig.

 

MER INFORMATION OM BESÖKET

Andra frågor angående Ammas besök kan skickas till adressen info(a)amma.fi. Du kan också ringa oss på telefonnummer +358 41 528 3588 på tisdagar och onsdagar klockan 18-21 och på söndagar klockan 10-21. Vi är glada över att se våra utländska vänner och vi välkomnar alla till Ammas program.

 

INTERAKTIVA BILJETTER OCH VÄNTAN

För att få Ammas kram skall man gå till biljettkön. Utdelning av biljetter med könummer sker vid ingången till salen och börjar ungefär en timme före morgon- och kvällsprogrammet. För att försäkra sig om en biljett, bör man vara där i god tid. Man kan bara få en biljett per dag och man måste hämta den personligen. Om man vill bli omfamnad tillsammans med familjemedlemmar bör man hämta ovanstående biljetter tillsammans för att vara säker på att komma fram till Amma samtidigt. På grund av den stora publiktillströmningen, kan du medan du väntar på darshan få möjlighet att sitta i Ammas närhet och lära känna de olika funktionerna i programmet på plats. Amma accepterar alla som har biljett med könummer.

 

BEGRÄNSAD FÖRTUR OCH SÄRSKILDA BEHOV

Förtur kan ges till barnfamiljer, äldre och personer med nedsatt rörlighet under 4 år. Alla som vill ha Ammas darshan måste ha sin egen köbiljett (inklusive spädbarn).

Biljetter till förturskön delas ut på samma plats som vanliga biljetter. Den som har särskilda behov bör kontakta assistenterna i salen för att försäkra sig om en prioriterad köplats för att få Ammas omfamning.

 

NY SAMÅKNINGS-WEBSIDA INFÖR AMMAS EUROPATURNÉ

Där ni kan hitta varandra för att samåka eller dela boende:
www.TravelWithAmma.eu