Darshan i Köpenhamn

Copenhagen

Amma kommer till Danmark den 23-24 oktober 2018

Äntligen har Amma tackat ja till den stående inbjudan att besöka Danmark!

I nyhetsbrev från Danmark står bland annat följande:

”Många danska Amma-intresserade har i åratal arbetat för, hoppats på och bett om, att Amma skulle besöka Danmark. Nu sker det så – vi är en del av Ammas Europa-turné 2018. Det betyder att vi alla har möjlighet att delta i planeringen och genomförandet av denna helt unika händelse. Det är en enastående chans för var och en av oss att få spännande och utvecklande upplevelser – fyllda av Ammas energi och välsignelse.

För att så många som möjligt ska få möjlighet att uppleva Ammas närvaro, hoppas vi att du vill vara med och sprida detta glada budskap. Du kan vidarebefordra information du får via e-post och dela det som läggs ut på Facebook.

Chans att hjälpa till – sprid informationen!

Det blir ett två-dagars program i Bröndby Hallen. Vi har redan märkt att de är otroligt öppna, positiva och flexibla samarbetspartners – härligt! Vi har kommit långt i våra förberedelser för hallen. PR-gruppen har gjort ett pressmeddelande och är på gång med foldern och programguiden för Amma-eventet. Mycket har redan startat och Ammas energi flyter till oss.

Allt omkring Amma sker genom hjälp av frivilliga händer och huvuden – så vi behöver också DIN hjälp. Alla behövs som på ett eller annat sätt är intresserade av att hjälpa till vid denna enastående händelse. Det blir säkert en upplevelse för livet! Det går redan nu att gå in på nätet på ”sevatilmeldningen” och anmäla sig till en uppgift.”

Så långt citat ur det danska nyhetsbrevet. Du kan själv beställa nyhetsbrevet på den danska hemsidan, https://amma-danmark.dk/kontakt/

Bröndby Hallen har adress Bröndby Station 10, 2605 Bröndbyvester. Där finns tre hotell i Glostrup som ligger ca 2 km från programlokalen: A Hotels Glostrup, Glostrup Park Hotel och Scandic Glostrup. Vi får säkert mer information av danskarna framöver om praktiska saker som boende etc, inklusive billigare alternativ även om resvägen då kanske blir längre.

Vi återkommer!

Svenska Amritaföreningen

 


HOTELL I KÖPENHAMN VID AMMAS BESÖK 23-24 OKTOBER

Det finns nu information på den danska hemsidan om hotell i närheten av programlokalen. Till några av hotellen finns koder som ger rabatt. Eftersom det finns direktlänkar på nätet är det enklast gå in på den danska hemsidan och själv söka.